Om mig

Ok, så jag heter Kristoffer. Jag har en hund, ett fotbollsintresse, källarförråd fulla med secondhand och är svag för en fin Gelato ✰

Har nog alltid varit teknikintresserad. När jag var liten byggde jag stationära datorer åt vänner och bekanta från mitt pojkrum i källaren i Lindsdal. Jag var som helt uppslukad av det. Minns att jag inte kunde resa mig upp när mamma ropade att det var mat från ovanvåningen eftersom jag hade jordat mig själv till elementet när jag satt och strök kylpasta på processorn.

Under de senaste sju åren har jag på olika sätt arbetat med att bygga och grafiskt formge hemsidor, logotyper och annat material. Det har varit såväl en bisyssla i mitt liv som ett fulltidsarbete beroende på vilket av dessa sju år man väljer att djupdyka i, men framför allt så har det varit roligt.

En liten kuriosa är att jag även har ett arkitektoniskt intresse. Drömmen hade ju varit att kunna kombinera den kreativa sidan hos mig med intresset för rum och arkitektur.

Men det är bara en dröm än så länge.


Publicerad hos/på : Moonicamac.se, Valdi.se, Nordsool.se, SVD Perfect Guide, Sveriges Radio, Kulturcentralen, Nöjesguiden, Blixten & Co, Popaganda, Södra Teatern, Babel, Birds Will Sing For You, Värmlands Folkblad, Österbottens Tidning och i skivsamlingen i någons bokhylla.

Har tidigare arbetat med: Valdi Smycken, Nordsool och Moonica Mac.

Hör av dig 💐